„Белязаната истина“ – романът, който разкрива премълчани тайни, ще бъде представен в Градска художествена галерия

Книгата „Белязаната истина“ ще бъде представена в Градска художествена галерия на 19 януари от 17.30 часа.
Това е вторият роман на благоевградчанката Даниела Кирилова, която успя да предизвика огромен интерес сред читателите със „Сатенена заплаха“. Интригуващ сюжет, криминална загадка, интересни герои, остроумен диалог, неочаквана развръзка са само малка част от характеристиката на романа, чиито първи тираж се изчерпа за дни, вторият – също.
Новият роман „Белязана истина“ отново предлага интересно заглавие и силни герои, отново любовна история и загадъчни персонажи… Но сходствата и привидните прилики са дотук. Защото този път историята потапя в стари семейни връзки, в кръвни вражди и обиди, в премълчани тайни, в белязани истини…

Сюжетът разказва за една изстрадала жена с множество белези от съдбата, едно младо и борбено момиче, което се впуска само в предизвикателствата на живота. Загърбили миналото и преоткрили света с нови приятелства и с ново начало, героите ни пренасят на различни красиви места, като действието ни държи в напрежение до последната страница.
Авторът Даниела Кирилова е на 47 години. Родена е в Благоевград. Икономист по професия, но творец по душа. Тя е съпруга, майка, финансов консултант.
Читателите, присъстващи на представянето на книгата, ще научат още много интересни факти за романа и ще получат автограф от автора ѝ.
Заповядайте в ГХГ на 19 януари от 17.30 часа на чаша френско вино с ценители на литературата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене