Задава ли се кадрови удар в Гранична полиция – Гоце Делчев? Идва операция „Несменяемите“!

Впечатлението и усещането, че има „вечни хора“ в „Гранична полиция“ участък град Гоце Делчев скоро ще бъде разбито тотално?!

Отлично осведомени източници на Топ Преса ни илармираха за яка кадрова чистка, която ще се случи съвсем скоро при това от към главата на неврокопския граничен полицейдски участнък. Влиятелни глави с пагони, които съумяват да оцеляват при няколко правителства този път били на „топа на устата“ , заради външно влияние и натрупани в годините негативи.

Прокарва се и доста притеснителна хипотеза, че чистката няма да бъде маркирана като „пенсиониране“ или „преместване“, както се случва обикновено, а този път има воля и събрани доказателства за провеждане на операция “ Несменяемите“.

Това разбира се според повечето познавачи е малко вероятно щото „гарван – гарвану око не вади“. Наблюденията на Топ Преса от години показват едно – има напрежение срещу ръководни кадри на граничното полицейдско управление Гоце Делчев от страна на редовите служители. Наблюдават се волности, наблюдават се поведения с престъпен характер от страна на някои началници. Надеждите от „сапунения мехур“ Бойко Рашков да проведе реформа и да изгони работещите пенсионери също бе голямо разочарование и създаде впечатление, че тукашните полицейски големци са по влиятелни от министъра. Така ли е? Тепърва предстои да разберем. Топ Преса както знаете, следи редовно подобни процеси и при най – малкия сигнал – реагираме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене