Фирми на експолицаи и партиен лидер охраняват в Благоевград

„С.И.А. Секюрити“ на партийния лидер Красимир Алексиев – син на антимафиота от Разлог, Пене Алексиев, е фаворит за охрана на стадиона в Благоевград. Срещу сумата от 129 600 лева, Красимир Пенев Алексиев и охранителите му ще пазят мачовете на „Пирин“ и парк „Бачиново“. Ще осигурява и жива охрана в пределите на зоопарка, решиха от кметския екип в Благоевград.

Наскоро Красимир Алексиев оглави новата партия „Български глас“ в Благоевград. Той е съдружник и в още няколко фирми. 29-годишният полицейски син и бивш кандидат за депутат от ИТН, е кадър на ЮЗУ-Благоевград. С баща му Пене, пенсионер от Областната дирекция на МВР, ръководят и клуб по карате.

Бившият полицай Росен Туталов пък ще охранява района около Кръста в Благоевград и парк „Еленово“. Фирмата му „Алфа-Груп Секюрити“ също ще прибира от Общината 129 6000 лева в рамиките на три години, по силата на подписан от кмета Илко Стоянов договор.

Оде две фирми – „Волт-Н“ и „Е и О Секюрити“, ще оказват физическа охрана на социалните жилища и паркове в Благоевград. Първата е собственост на Николай Вълов, а втората се управлява от Емил Георгиев. Общата сума от хазната на Благоевград е над 453 000 лева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене