Информационен ден за собственици на жилища в многофамилни сгради се организира от Община Петрич

От пет месеца служители на Община Петрич провеждат срещи и участват в организираните събрания от регистрираните сдружения на собственици на апартаменти в многофамилни жилищни сгради, за да бъде уточнена подготовката за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“ на Националния план за възстановяване и устойчивост.

Обсъждат се всички последни изисквания по документацията и допустимост за достъп до финансиране.
На 17 януари /вторник/ от 15  до 18 часа в заседателната зала на Община Петрич ще бъде предоставена информация и даван отговор на текущи въпроси, свързани с кандидатстването за саниране. Всички собственици в многофамилни жилищни сгради ще получат нужното им съдействие, отговори и препоръки, за да може в по-кратки срокове документите да са готови за подаване пред финансиращия орган.

Информационният ден е част от цялостната кампания, която ще продължи до последния срок за подаване на документи за санирне.
Има огромен интерес сега и затова служители на Община Петрич ще продължат да бъдат в постоянен диалог с гражданите!
Всичко, което зависи от Общината, ще бъде извършено с цел повече жилищни сгради да имат шанс за финансиране.
Това вече беше направено и при предходните програми за енергийна ефективност, благодарение на които се санираха много жилищни блокове в град Петрич.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене