Хороскоп за 12 януари 2023 г.

ОВЕН

В четвъртък Овните имат да решават важни въпроси, които касаят разговори. При едни от вас те са семейни, а за други – професионални, в службата. Ще имате подкрепата на колеги. Възползвайте се от възможността за печалба, но внимавайте за евентуални измами.

ТЕЛЕЦ

Телците са доста притеснени във връзка с финансови дела, но безпокойството е излишно. Притежавате огромен късмет, който ще ви помага при осъществяване на намеренията. Характерни за четвъртък са всякакъв вид материални придобивки, както и успешно професионално развитие.

БЛИЗНАЦИ

Голяма част от Близнаците са притеснени във връзка с ангажименти в дома, които са изостанали. Днес няма да успеете да се организирате по тези дела. Успешен ден за бизнесмените от вас. Вашите разговори с партньорите от бизнеса ще преминат успешно.

РАК

Днес Раците ще проведат успешни контакти, които в повечето случаи са с делова насоченост. В това отношение ще имате пълен успех. Четвъртък е благоприятен професионален ден за вас. При някои се явяват трудности в изпълнение на задълженията, потърсете подкрепа и ще я получите.

ЛЪВ

Превъзходните професионални качества са характерни за Лъвовете днес. Ако обаче ви се налага да провеждате преговори, е хубаво да проявите повече характер и неотстъпчивост. Някой ще се опита да ви измами. Шанс за печалби съществуват за пътуващите.

ДЕВА

Девите в четвъртък са притеснени за професионалните си дела. Усърдните действия винаги са възнаградени и сега делата ви отново са зависими именно от това. Бъдете по-настоятелни при намиране на финансови средства за бъдеща дейност. Днес – липса на любовна близост.

ВЕЗНИ

Везните са в подем и четвъртък ще докаже това на практика. Все пак не бива да забравяте, че вие изграждате бъдещите си успехи, което изисква настоятелност по съответните делови проблеми. За служебните ви задължения е необходимо да сте категорични в действията си.

СКОРПИОН

Добър ден за сближаване на отношенията ви с хора от обществени или административни инстанции. Днес ще разрешите важни материални проблеми, свързани с дома. Възможна е придобивка на недвижим имот. В четвъртък са характерни позитивните контакти, ще поставите успешно начало в изявата си.

СТРЕЛЕЦ

Твърде професионален ден е четвъртък и създава за повечето от Стрелците нови възможности. Нарастват финансите ви по линия на професионалните ангажименти. Днес контактите, които ще проведете, ще ви дадат възможности за наемане на допълнителна работа. Онези от вас, които са в командировка, да очакват някакво известие, свързано със заплащането на труда им.

КОЗИРОГ

Силен е късметът на Козирозите в четвъртък и днес пред вас възниква възможността за значителни материални придобивки. Реализацията ви е свързана със специфичните условия, които ще ви предостави едно делово пътуване. Предварително определете плана за действие. Благоприятен ден за разговор с началника за увеличение на трудовото ви възнаграждение.

ВОДОЛЕЙ

Деловият ден ще донесе доста удовлетворение за Водолеите. Възможни са придобивки или разговори с началниците ви за поемане на нови професионални ангажименти. По-организирани бъдете относно контактите през деня, защото има реална опасност да не ги осъществите. Положението е деликатно в службата ви, предстоят някакви структурни промени.

РИБИ

Аналитичността е един от най-важните фактори за успешното преминаване на този ден. Тя се налага във връзка с вашите професионални действия и нерядко има отношение към документи. Четвъртък е ден за успешни делови пътувания. Налага се да бъдете крайно внимателни с парите. Предстои ви голям харч и положете повече усилие за допълнителни финансови постъпления. Вечерта разпуснете в приятелска обстановка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене