Хороскоп за 29 септември

зодии

ОВЕН
Понеделник е тежък ден за Овните и пред мнозина от вас проблемите сега възникват с цялата си сила. Ще бъде грешка от ваша страна, ако не потърсите приятелска намеса на хора, които са добронамерени към вас и са готови винаги да ви послужат. Не разчитайте на временни придобивки, каквито сега са възможни, а търсете изява.

ТЕЛЕЦ
Днес вие имате шанс за осъществяване на намеренията си, които при едни са свързани с финансови придобивки, а при други с делово пътуване. Вероятно има и трета категория, които пък наблягат на професионалната си активност, но често проявяват небрежност или недовиждане, което пречи да оцените правилно възможностите си.

БЛИЗНАЦИ
С много устрем започва първият ден от седмицата при Близнаците, но е възможно да не постигнете успехи в делата, с които ще се ангажирате. Някои от вас сега страдат от липса на изгодна позиция, но въпреки това нищо не би могло да се развие негативно. Денят е много успешен за обществени и професионални контакти.

РАК
Огромен е творческият заряд на родените под Рак. Днес при мнозина от вас се забелязва пълен набор на реалната творческа мощ, от която за огромно съжаление сега са единици онези, които се ползват. За собствената си реализация би трябва да се погрижите по-усърдно да контактувате с различни хора през деня.

ЛЪВ
Лъвовете са непреклонни в намеренията си за активност и добри постижения по делата си. Това наистина е постижимо за вас сега и трябва да стане чудо, за да не успеете. Най-големия си успех ще постигнете на работното си място. Възможностите са изцяло във ваши ръце и би било грешка, ако се водите по чужди съвети.

ДЕВА
Късметът ви днес наистина е безупречен. Едва ли някой от представителите на Дева би срещнал трудности по пътя на желаната реализация. През деня изобилстват контактите, а при някои от вас новите предложения за съвместна работа или за подписване на договор, отнасящ се до личната ви професионална ангажираност.

ВЕЗНИ
За Везните успешният понеделник е напълно реален. От самото начало на деня вашето настроение е нависоко ниво. Може би за много от вас денят ще бъде свързан с домашна придобивка, която е крупна и не се постига всеки ден. Успешен е професионален ден. Някои от ще пропусне да се реализира днес поради нежелание за работа.

СКОРПИОН
Тази седмица ще бъде натоварена за вас и още от днес ангажиментите, които ви обвързват, никак не са малко. Но сега трябва да действате усърдно, защото се откриват нови възможности, свързани с вашата професионална работа и делова изява. За някои от Скорпионите трудовият ден ще бъде доста тежък поради нервно превъзбуждане.

СТРЕЛЕЦ
Много мощни сте в понеделник, а изявите на почти всички вас са превъзходни. Денят определя добри финансови възможности за Стрелците и придобивка на пари. Трябва да избягвате спорове и несъгласия в контактите, които ще проведете днес. Жена ще бъде благоразположена към вас и тя може да бъде гарант за вашата дейност.

КОЗИРОГ
Понеделник носи много голям успех за родените под Козирог. Денят се свързва преди всичко с вашия късмет, без да се подценява активността ви. Тя има значение дотолкова, доколкото е възможно чрез усилията ви да имате постижения. Късметът ще ви запази от вредното действие на някои ваши противници, които са скрити сега.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите не пропускат шансовете си, като понякога проявяват известна безотговорност към себе си. По-точно е, че може би не се решавате да предложите професионалните си умения, опасявайки се да не засегнете нечии интереси. Не крийте възможностите си, покажете чувството си за отговорност и професионализъм.

РИБИ
В понеделник много от вас ще бъдат плътно ангажирани в приятелските контакти. Доста успешен е денят за такова общуване и ще донесе добри материални изгоди. В този смисъл контактите могат да се определят като бизнес сътрудничество. Имате добри организаторски качества и можете да дадете насока на делата си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене