Да върнем детството на Ради! Коварна болест внезапно връхлетя 4г. момченце от Югозапада! Малкият красавец се бори, но има нужда от помощ!

Той е красив, силен, слънчев, палав, радост за семейството си, синът, с когото се гордеят. Малкият мъж, който не пропуска да дари мама с цвете и да помага на тате, когато поправя колата си. Той е 4-годишният ангел, донесъл най-красивите и щастливи мигове на семейството си. Той е Ради.

Едно прекрасно момченце от Петрич, чието детство  внезапно бе помрачено. Коварен тумор в мозъка му промени живота му, неговият и на цялото му семейство. Страшната новина, която чуха през ноември, се стовари с цялата си мощ и смаза веселието в дома им, изпрати им изпитание, през което трябва да преминат, в името на раненото ангелче Ради.

Той има нужда от силата им, от подкрепата на семейството си, но и от тежко и продължително лечение. Претърпял вече 2 операции, малкият Ради изумява със силата си в битката си за живот. За него има надежда, но са нужни пари. 90 000 Евро за лечение в чужбина. Сума, непосилна за всяко нормално българско семейство. Затова родителите му молят за помощ. Обръщат се към всички добри хора със зов за помощ.

Детенцето им трябва да се лекува, да оздравее, да смени болничната стая с улицата… да смени болничните дрехи, да тича и играе с връстниците си. Защото раненият ангел е едва на 4 години…

Той знае, че е болен, но и вярва, че ще оздравее. Мили хора, нека не губим време. Нека не разочаровавме Ради, нека семейството му не губи вярата в доброто! То съществува и ще бъде сътворено от всички нас.

Вече в Петрич е обявена кампания за набиране на средства за Ради. Struma. com се включва в кампанията с призив: Едно детенце има нужда от всички ни. Едно българско семейство моли за помощ за детето си. Отворете сърцата си и както винаги сме го правили да помогнем. Да дарим. За живот на Ради! Да върнем  усмивката му и силата на неговите малки крачета, да тича в двора на детската градина, да тича ,за да прегърне мама и тате! Мили хора, помогнете да спасим Ради от пипалата  на коварния тумор…

Петя Колева

А Ето какво написаха родителите му:

Едно семейство се обръща към всички вас Познати и Непознати със Зов за Помощ
През ноември месец нашия малък, сладък син – Ради който е само на 4 години му бе открит тумор на мозъка. Претърпя две операции в Пирогов, но за съжаление хистологията не е добра и се наложи да продължим лечението си в Турция( където се намираме е в момента).
Диагноза на Ради е :
Ту/карцинома/плексус хороидеус вентрикули терции церебри.
Ще е необходимо продължително лечение, според професорката около 12 месеца. Ако Ради понася добре химео и лъчетерапията може да се намали с някои месец, но всичко това е Божа работа

За лечението, без допълнителните разходи ще ни е необходима сумата от 90 000 евро, която е непосилна за нашето семейство, но Силно вярваме, че с ваша помощ ще успеем да я съберем нужната сума, Ради ще има сили и ще се бори ( както всички казваха в Пирогов, той е силен като Хълк) и заедно ще победим.
Благодарим ви от сърце
Банковата сметка, по която се набират средства за лечението на Ради е на мое име.
Титуляр: Петър Кръстев Петков
IBAN:
BG29STSA93000029588060
( сметката е в лева в банка ДСК)
Основание: Дарение за лечението на Ради
Gergana Petkova 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене