Днес е денят за голям благотворителен базар в Господинци

Днес в село Господици са организира благотворително събитие, което обединява жителите на селото в една обща кауза: Да помогнем на деца в нужда. Залата и екипа са в пълна готовност, кметството покани всички да помогнат за добрата кауза да донесат приготвените от тях неща в залата на читалището днес до 16:30 ч. Началният час за откриване на базара е в 17:30 часа.От 18:30 е срещата с дядо Коледа и Снежанка, които ще раздадат подаръци на най – малките жители които са слушали през 2022 г.

Вечерта ще завърши с празнична програма – красиво бяло новогодишно ревю с младежи от Господинци, а специални гости на благотворителното събитие ще бъдат танцовия състав на село Беслен с ръководител Мехмед Синанов.

Ще има също обща фолклорна седянка, а по късно за доброто настроение на всички ще свири оркестър Чоки Бент със солиска Вени Вражели. Кметство Господинци приканва всички жители да се включат в благотворителното мероприятие, да си закупят от базара и за новогодишната вечер качествени и разнообразни тестени и сладкарски специалитети. Нека бъдем добри и съпричастни, когато даваш с едната ръка получаваш с другата, призовават от там.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене