В Общностен център за ранно детско развитие отбелязаха най-светлите празници

С много игри и забавления децата и служителите от Общностен център за ранно детско развитие към Община Благоевград отбелязаха най-светлите християнски празници. В тържеството взеха участие и възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие, които заедно с потребители на социалната услуга представиха богата музикална програма, включваща изпълнения на пиано, коледни песни и народни танци. В края на празненството всички деца получиха подаръци, осигурени с любезното съдействие на Сдружение „Операция: Плюшено мече“.

На празника присъства Мария Петрова, заместник-кмет по икономика, финанси и европейски проекти, която поздрави присъстващите и пожела здраве и много чудеса, в които децата да не спират да вярват.

Дейността на Общностния център се финансира в рамките на проект „Услуги за ранно детско развитие в Община Благоевград“, Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG05M9OP001-2.004-0022-C07, Процедура BG05M9OP001-2.004 „Услуги за ранно детско развитие“, Приоритетна ос „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване“ на ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. Центърът предоставя редица услуги, свързани с оказване на педагогическа и психологическа подкрепа, семейно консултиране и формиране на родителски умения, здравно консултиране и превенция на заболяванията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене