Новогодишно ревю, базар и концерт в Господинци

Два дни до благотвотелното събитие което ще обедини жителите на село Господинци в една обща кауза:да помогнем на деца в нужда. Залата и екипа са в пълна готовност, кметството приканва всички които ще проявят съпричастност и ще помогнат за добрата кауза да донесат приготвените от тях неща в залата на читалището на 30.12. 2022 г. но не по късно от 16:30 ч. От сутринта от 8:30 и през целият ден ще има хора които ще приемат дарените неща. Препоръчително е те да бъдат опаковани в прозрачно фолио и да ми бъде определена цената. Всички донесени неща ще бъдат изложени на два щанда в залата, а началния час за откриване на базара ще бъде в 17:30 часа.

От 18:30 ще посрещнем дядо Коледа и Снежанка които ще раздадът подаръци на най – малките жители които са слушали през 2022г. Кметство Господинци отправя молба към всички родители на педесете деца които са заявили участие и ще бъдат зарадвани с подаръци, същите да бъдат донесени до 29.12.2022г. опаковани и надписани за могат да се подредят под елхата. Огромната ми молба към всички е да се следват указанията за да не се получава натоварване на екипа който работи за мероприятието.

Вечерта ще завърши с празнична програма:
красиво бяло новогодишно ревю ще понесат младежи от Господинци, а специални гости на благотворителното събитие ще бъдат нашите големи приятели невероятния танцов състав на село Беслен с ръководител Мехмед Синанов. Те ще зарадват всички с невероятен колорит и блестящи танцови изпълния. Ще видим младежите и от двата състава и в една обща фолклорна седянка, а по късно за доброто настроение на всички ще свири оркестър Чоки Бент със солиска Вени Вражели.

Кметство Господинци приканва всички жители да се включат в благотворителното мероприятие, да си закупят от базара и за новогодишната вечер където се очаква да бъдат изложени качествени и разнообразни тестени и сладкарски специалитети.
Нека бъдем добри и съпричастни, когато даваш с едната ръка получаваш с другата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене