/ВИДЕО/ Станаха известни победителите в конкурса за най-добре украсено коледно дръвче в Гоце Делчев

 Да се украсяват дръвчета в парка на гр. Гоце Делчев навечерието на коледно-новогодишните празници, е традиция от няколко години. Всяка година, общината обявява конкурс сред основните училища и детските градини за ..
Най-добре украсено коледно дърво“. Ученици, учители и родители ентусиазирани се включват в надпреварата за създаване на красота и празнично настроение седмици преди празниците. Така, у децата се провокира усет за създаване на красота и естетика, а в парка се внася неповторимо празнично настроение. Специалното жури, състоящо се от представители на общинската администрация, местните медии, чихалолов „Просвета 1865“ и самият Дядо Коледа разгледаха всяко коледно дръвче за да класират най- добре представилите се.
Задачата се оказа изключително трудна! Над двадесетте дръвчета са впечатляващо красиво аранжирани, някои от които с оригинални и нестандартни идеи. За да поощрят заслужено повече бере участии и конкурса, журито реши да присъди една награда за първото място и по две споделени награди за второ и трето място. Единодушно, журито определи първо място за дръвчето украсено от детска градина „Слънце“ в Гоце Делчев. На второ място са драчетата на Второ ОУ в Гоце Делчев и детска градина „Пролет“ в с. Мосомище, и на трето място са дръвчетата на първокласничката Йоана от Гоце Делчев и клуб „Креативни граждани на света“ при средното училище в с. Брезница. С много радост и настроение, Дядо Коледа тържествено връчи наградите на отличените

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене