Кметът на село Блатска г-н Тугай Неби: Благодарим на премиера! Доволни сме от него!

„Благодарни сме на госпосдин премиера Бойко Борисов, че ни посети на място. Доволни сме за срока, който ни даде за възтановяването на пътя и му благодарим от сърце за бързата реакция…“ това коментира пред репортрерна  Топ Преса, кметът на село Блатска – г-н Тугай Неби. Както Топ Преса първа съобщи премиерът лично посети засегнатите от наводнението вчера райони в община Хаджидимово.

Дигите се възстановяват на много места. Тук строихме улици, пътища, водопроводи, пречиствателни станции и това е причината да останат по-малко пари за укрепване на дигите, но сегата природата ни подсказа, че трябва да се заемем и с това.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който бе на инспекция в Хаджидимово, където проливните дъждове отнесоха моста между общинския център и село Блатска.

Жителите на най – засегнатата община Братска заедно със своя кмет Тугай Неби, изпълзваха срещата си с премиера да го помолят, освен за възтановяването на пътя, Борисов да съдейства и за възтановяването на стадиона на селото. Преди месеци жителите на себото заедно с кмета Неби, кметът на Хаджидимово и пр. съират 10 000 лева за ремонт на спортното игрище. Сега направеното от тях е под вода. Борисов обеща да помогне и за това. Повече във видеотото:

https://www.facebook.com/top.presa/videos/1518213208371603

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене