/ВИДЕО/ Отборът на село Брезница „Ред девълс“ спечелиха купа „Гоце Делчев“ за аматьорски футбол

 Снощи, при небивал интерес, в спортна зала „Неврокоп арена“ се играха двата мача полу- финал и фниал за определяне на окончателното класиране на отборите от първо до четвърто място в турнира по футбол на малки вратички за аматьори за купа „Гоце Делчев“. В препълнената зала, последните срещи преминаха при висок спортен дух на играчите и невероятни положителни емоции от страна на публиката. Това е най-големият аматьорски Футболен турнир в Югозападна България!“, спонтанно възкликна журналист от Благоевград. Да се борят за шампионската титла на финалната права извоюваха отборите на „Шиши-гол“ от Гоце Делчев и „Ред девълс“, с. Брезница, който ще дарят паричната награда, спечелена от турнира по футбол, на Шабан Велиша от село Корница.
Мачът бе много динамичен и с разменени надмощия и пропуски, но Червените дяволи“ от Брезница успяха да се наложат с резултат от 2:0.
При невероятна атмосфера в зала „Неврокоп арена“, кметът на Гоце Делчев, Владимир Москов, връчи купите, медалите и индивидуалните отличия на турнира. Целта на общината да подкрепя Турнирът е да провокира здравословен живот, да повдигне спортния дух и за превенция на лошите навици у младите хора чрез най-популярната игра, футбола.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене