Най-сетне Ангел Юсев си намери отбор

След поредица пери­петии бившият футбо­лист на „Пирин“ (Гоце Делчев) Ангел Юсев си намери отбор. Вратарят се разбра с шефовете на „Ботев“ (Враца) и се присъедини към отбора, който цели завръщане в професионалния футбол още следващата година. За играча това ще бъде втори период в северния град, след като през зи­мата облече фланелката му, идвайки от „Обори­ще“ (Панагюрище) и из­кара там до началото на юни.

Това слага край на спекулациите около бъ­дещето му и неуспеш­ните опити да се уреди с отбор. Първо пропадна евентуалният му транс­фер в нискоразреден тим в Германия, за което виновник се оказа до­скорошният мениджър на неврокопчанина Би­сер Механджийски, който тотално го отсвири. След това пропадна и възможността Ангел Юсев да осъществи уж сигурен трансфер във втородивизиония ки­пърски „Елпида“ под патронажа на небезиз­вестния Георги Какалов. Съдбата си изигра още една шега с юношата на „Пирин“ (Гоце Делчев), след като той бе обявен преди две седмици за сигурно ново попълне­ние в „Септември“ (Си­митли), но само ден след това бе предпочетен съ­гражданинът му и негов съотборник Абди Абдиков. Последно вратарят изкара едноседмични проби в „Локомотив“ (София) и дори изигра една контрола срещу миналогодишния кипър­ски евроучастник АЕЛ, завършила 1:1. Той оба­че не успя да се разбере с шефовете на столича­ни и отпраши за Враца. Там Ангел Юсев бе при­влечен с личната благо­словия на треньора на вратарите Румен Ненов, който търси засилване на конкуренцията на поста. Неврокопчанинът ще трябва да се бори за място в титулярния със­тав с местния любимец Веселин Цветковски.

За разлика от него, съ­гражданинът му Ангел Маджиров остана в лаге­ра на ,Д1окомотив“ и.ще чака до четвъртък дали ще бъде картотекиран при железничарите или ще продължи да облича екипа на друг третодивизионен тим „Витоша“ (Бистрица).

 В-к „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене