БМЧК и ученици в Белица с нов коледен базар

Какво по-хубаво да направиш за предстоящите светли празници освен да правиш добро? Учениците от БМЧК и ученическият съвет към СУ “Св. Св. Кирил и Методий” гр. Белица явно са решили да ни го докажат! След проведените коледни базари в сградата на училището те са решили да организират поредно събитие, свързано с подкрепа на нуждаещите се в общината.

На 25 декември – Коледа към празничната програма ще бъде добавен и благотворителен коледен базар, в който всеки присъстващ ще може да се включи, купувайки си коледна картичка, направена от талантливите и сръчни ученици на СУ “ Св. Св. Кирил и Методий”. Събраните средства от базара, заедно със средствата, събрани от предишния училищен базар, ще бъдат използвани за направата на хранителни пакети, както и закупуване на неща от първа необходимост, които ще бъдат дарени на деца и възрастни в нужда от община Белица.

Приканваме ви да се включите. Никой не обеднява, когато дава от сърце! Приканваме ви на една прекрасна инициатива! Нека към доброто настроение за празника да прибавим и малко доброта! Весели празници! Очакваме ви!
С обич: Ученици от СУ “Св. Св. Кирил и Методий”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене