Човек трябва и на малкото да е доволен-защото много пари, развалят и убиват човека и семейството му и водят до нещастие и болести

Само пред Топ Преса! Най-младия ходжа в България: Ако ръката дава, а сърцето не дава, нищо не става и файда няма

Поради доказана си работа и след завръщането си от чужбина, Алейдин Тахиров ще приема в град Благоевград на  21, 22, 24 декември – сряда, четвъртък и събота, а на 23 декември – петък ще приема в Петрич , чрез предварително записване на телефони: 0892 03 72 79, 0887 11 82 48 и 08876 88 42 26., от 09 до 19 часа.

Първо прочети внимателно интервюто до края и ако наистина вярваш, че може да ти се помогне, тогава се обади!

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни невярващи да не го безпокоят, да не забравяме, че има Господ, който вижда всичко.Той е съдникът, забавя, но никога не забравя. Доказано е и е факт.

Алейдин Тахиров е на 43 години, родом от с.Бенковски край Златоград, но от 3 г. живее в Стара Загора. Преди това е живял в гр. Мадан, Смолянско. Семеен, баща на две деца от първия брак.

От кога помагаш на хората?

Получих тази дарба през 2002 година, когато ми беше прилошало и 5-6 дни бях в кома. Това е без да боледувам, без да катастрофирам. Много мои колеги получават дарбата си след някаква травма. При мен нямаше такова нещо. Просто изведнъж изпаднах в шок. Тогава на сън ми се появи един възрастен мъж с дълга бяла брада и ми проговори на български. Не на турски или арабски, а на български. Обяснявам си това, защото съм помак. Мисля, че това беше Аллах. За вас е Господ, за мен Аллах, но това няма значение, защото Бог е един. Но въпреки това, този възрастен мъж ми проговори на български, не на турски, не на арабски. „Алейдин Тахиров, ще те надаря с такава дарба, че ще можеш да предсказваш бъдещето и миналото на хората, да разваляш магии, но ти забранявам да правиш такива“, ми каза той. От тогава насам, започнах да се занимавам с това нещо.

Твоята дарба по наследство ли е?

Ние си вървим по наследство ходжи. Моя дядо беше ходжа, прадядо ми беше ходжа, сега съм аз.

За какво най вече, хората те търсят за помощ?

Любопитството е едно, магия да имаш е съвсем друго нещо. Аз се радвам и гордея, че в Благоевградска област, като започнем от Гоце Делчев и стигнем до Петрич и Перник, ме търсят хора от полицията, съд, община, болници, учители, бизнесмени, доктори и други. Ако не бяха останали доволни от първия път, едва ли щеше да ме потърсят отново. Те ме търсят многократно и ми водят свои близки и познати.

Делиш ли хорските проблеми, на тежки и леки?

Идват да им гледам за бъдещето и да видят, дали нямат направена магия. Повечето във вашия район за магии, да разберат дали имат направени такива. В Благоевград магиите са на мода. Това е характерно и за други съседни области като Перник, Кюстендил, София. Не зная, защо тук в Югозапада един на друг очите си вадите. Защо ти да имаш, аз да нямам, защо аз да не съм на твоето място. Завист. И повечето, които ме търсят,  са със семейни проблеми, здравословни и бизнес проблеми.

Занимаваш ли се с правене на магии?

Аз с магии не се занимавам. Милиони да ми дават, няма да направя магия. За мен това са нещастни и проклети хора. Магии правят хора, които имат завист, злоба. Магии правят хора, които нямат страх и вяра от Всевишния. Хора, които не милеят за децата и внуците си, за здравето си. Всичко се връща. Именно поради такава магия от страна на моята тъща и балдъза, аз съм „щастливо разведен“. И на двете им се случиха нещастия.

Волът, като рине, мята на гърба си. Човек, който има страх от Бог, никога няма да тръгне да прави магии, да разваля семейства, да уморява и разболява хора. Има много видове магии. Примерно, да не ти върви бизнесът, да не можете да се ожените, късмета да ви е завързан, да не можете да имате деца и много други.

За абсолютно всичко ли помагаш на хората?

Нека те кажат най-добре. Моят личен девиз е: Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен.

Има ли благодарни и неблагодарни хора, който идват при теб?

Аз имам един родопски девиз: „Хорското мнение, след моето погребение“. Това в кръга на майтапа. Но не обичам да говоря сам за себе си.

За лечението на какви болести се справяш най-добре?

Имам доста сполучливи случаи с излекуване на зависими от алкохол, наркотици и хазарт. Но когато лекувам такива хора, не трябва те да идват при мен, а техните близки, които да ми донесат тяхна снимка. Зависимите не трябва да знаят, че ги лекувам. Помагам успешно и на хора с проблеми като заекване, напикаване при деца / до 19-годишна възраст /, също имам и много, много случаи с хора с психически проблеми – стрес, депресия, страхова невроза и най-вече проблеми със забременяването, по снимка също мога да гледам, на друг човек, който не е успял да дойде, само не мога да гледам за починали.

Разкажи ни за някой случаи, в който си помогнал, на хора със сериозни проблеми?

На невярващите на тези неща, мога да докажа с доказателства, че помогнах на жена на 47 г. с инициали С. М.,  от квартал Струмско – Благоевград, която злоупотребяваше с алкохола и беше останала без работа, като постоянно се напиваше след раздялата с мъжа й, но благодарение на моята свещена книга, от близо половин година е на път да се откаже от тази отрова и е на път, да се откаже, доста го е намалила спрямо преди.

Когато ти е писано от Всевишния да имаш късмет, никой не може да ти го отнеме. И благодарение на моята помощ, благодарение на моята свещена книга Корана, защото аз церя с молитви от Корана, а не с билки и лекарства, им помогнах. Така, благодарение на своите молитви и моята дарба, помогнах на младо семейство от град Банско, които над 10 години си нямаха рожба и през пролетта на идващата година очакват своята първа рожба, който не вярва мога да го свържа с хората и сам да попита.

Намерих и развалих магия на семейство с инициали Х. Р.  в село Абланица, беше им направено и на мъжа и на жената и на цялото семейство, да се карат за щяло и нещяло от парите хаир да не виждат и да вземат да си имат проблеми със зрението, но след като им развалих магията, вече нямат тези проблеми, това е случай от лятото на 2018 година.

За всички болести ли помагаш на тоя свят?

Не мога да помагам само за ракови болести, диабети и тумори. Там шансовете са 50 на 50, но когато не мога, си казвам директно на човека – не мога, не е за мен. За всякакви други заболявания помагам. Не съм като много мои колеги да лъжа, че помагам за всичко, за да ти взема парите.

Кои хора са най-добри в развалянето на турски, арабски и копанарски магии (цигански)?

Зависи, каква е магията. Ходжата е специалист по развалянето на турски, арабски и копанарски магии, цигански. Аз, като развалям магия, го правя пред човека. За да види с очите си, а не със записи и колети по пощата. Когато развалям магии, правя и защита, като давам и гаранция, че дадения човек 7 години, магия не може, да го хване, дори и отново да се опитат, да му направят. Това е несериозно. Магия се разваля единствено на живо. Всичко друго е шарлатанство за мен. Когато доктора вземе да ни оперира по телефона, и когато фризьорката вземе на ни постригва по телефона, тогава и аз ще взема да гледам, помагам и развалям магии по телефона.

Имали наистина и действат ли белите магии?

Няма магия, която е за хубаво. Всички магии са за лошо. Бяла магия няма. Например, някоя жена направи магия за любов на твоя мъж и той те напусне и отиде при нея. Това не е хубаво. Никоя магия не е хубава.

Всяко нещо си има цена, какви са таксите при теб?

Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите, не ги крие, както правят повечето ми колежки по телевизията. Те казват: „Обади ми се след предаването, прати ми толкова хиляди на запис на пощата, аз ще ти изпратя някои неща в колет обратно“.

За всеки град на България, цената е различна. При мен цената в Благоевградска област за едно гледане е 94 лева. За Кюстендил и Перник – 115 лв. За софия- 155 лв. А когато лекувам дадена болест, или развалям магии, се изчислява според данните на човека и споредн каноните на Корана, в зависимост от проблема дали магията е от по-стара или е от по-скоро. Ако магията или лечението или събирането на разделени двойки се направи и развали в същия ден, когато съм гледал, цената е доста по-ниска, отколкото другия път. На всекиму цената е различна.

Какво пожелаваш на твоите бивши и настоящи клиенти?

Да са живи и здрави, прави корави, защото човек трябва и на малкото да е доволен-защото много пари, развалят и убиват човека и семейството му и водят до нещастие и болести. Аз и на малкото съм доволен, на многото – берекет. Искам само живот и здраве, дори на душманите си пожелавам дълъг живот и здраве, късмет. Има един цитат в Корана, който казва: „Който завижда, идва ден, когато започва да не вижда“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене