“Аз преди теб” – необичайната любовна история от Джоджо Мойс

Творбата Аз преди теб от Джоджо Мойс е феноменална със своя затрогващ сюжет и трогателен край. Историята се чете на един дъх и всеки един ценител на подобен вид жанр трябва да се докосне до нея. След като се е превърнала в бестселър, е създаден филм по книгата, достигнала до милиони хора по цял свят. Обявена за тотален хит, тя намира своето място и в доста домашни библиотеки.

За какво се разказва в книгата

Джоджо Мойс е английска писателка, чиито книги се отнасят към любовния жанр. В своя роман “Аз преди теб” тя описва една прочувствена романтична история за истинското приятелство и романтиката, погледната от малко по-различен ъгъл. Разказва се за едно младо момиче, което се опитва да намери своето място в света и за млад амбициозен мъж, който за нещастие се е оказал прикован завинаги към инвалидна количка.

Сюжетът е интересен и завладяващ още в самото начало. Взаимстван от суровата действителност и мечтателския дух на младостта, романът ще Ви накара да се замислите сериозно за живота и за това колко безсилни сме пред настроенията на съдбата. Безпощадно емоционална и проникновена, книгата “Аз преди теб” на Джоджо Мойс ще Ви стане любима още с първите страници. Определена за най-продавана, тя се подрежда заслужено до бестселърите в онлайн книжарница Хермес, където ще откриете и много още други истории за любов, в които си струва да се потопите.

Защо всеки трябва да я прочете

Хубавите книги са за това, за да се четат, а “Аз преди теб” на Джоджо Мойс е една от малкото, която докосва душата по един различен и запомнящ се начин. Тя ще Ви накара да плачете, да се усмихвате и да мечтаете. Понякога една обикновена среща разкрива пред нас неочаквани пътища, които трябва да извървим, за да променим живота си напълно. За безкористната подкрепа, дълбокото приятелство и безусловната любов – време е да ги почувствате…

Откъде можем да я закупим

Джоджо Мойс е автор, който си струва всяка секунда внимание. Авторката се е посветила изцяло на любимия си любовен жанр, като в книжарница Хермес могат да се открият много от нейните легендарни книги:

  • “След теб”;
  • “Все още аз”;
  • “Повелителката на конете”;
  • “Подаряваш ми звезди”;
  • “Последното писмо от любимия” и др.

Книгите на Джоджо Мойс ще достигнат до най-отдалечените кътчета на нашата емоционалност. Ще ни разчувстват, накарат да погледнем навътре в себе си, а защо не дори и разтърсят из основи. Ако има нещо, което да има огромна сила върху нас, то това безспорно е любовта. Онази любов, която е в най-чистата си форма и която ще помним за цял живот. Прочетете я, усетете я…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене