Обществен проблем! Защо няма дежурен ветеринар в Гоце Делчев?

С Топ Преса се свързаха представители на ловно дружество „Сокол” с оплакването, че през почивните дни няма дежурен ветеринарен лекар който да се погрижи за ловните кучета при случаи на инцидент.

Екип на Топ Преса се отзова на тяхното искане и посети ветеринарните кабинети в град Гоце Делчев в опит да чуе и гледната точка на лекарите. При посещението ни в кабинета на Д-р Марио Дърпатов отговорът на въпросът ни „защо няма дежурен ветеринарен лекар през уикенда” той сподели, че в събота работи до обяд, а по закон неделя е неработен ден, но при спешен случай винаги се отзовава.

На същото мнение е и Д-р Велко Ибришимов който ни сподели, че също е ловджия и много често му се налага в почивен ден да поема спешни случаи.

Обърнахме се и към Д-р Нели Узунова която споделя мнението на колегите си, че също се отзовава винаги при евентуален инцидент.

Представителите на ловно дружество „Сокол” отправиха своя апел към ветеринарните лекари от гр. Гоце Делчев за обща среща в която да се обсъди проблема с идеята да се стигне до общ консенсус.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене