11 години Топ Преса! Има над 2 000 000 причини на месец да ни има!

Датата е 16 декември 2011 година. Ден петък. Югозападът вече не е същият. Излиза първият брой на вестник Топ Преса – югозападният таблоид!

На щандовете за продажба на вестници грейва първата печатна институция в югозапада. Слага край на корупционен скандал – общински съветник от ПП ГЕРБ – Благоевград взел рушвет от 75 бона. Само за месец съществуване и монополът на днешната малотиражка – вестник „Струма“ е смазан. Три месеца по късно след разследване на Топ Преса и уличаване в рекет – главният редактор на вестник „Струма“ подава оставка и повече никога не се занимава с медии. Два вестника фалират в продължени ена още два месеца… Топ Преса мачка наред!

Така започна всичко! Следват десетки скандали, разследвания, интервюта и рейтинг винаги на топ в класациите… И така вече 11 години! Зануляваха ни, плашиха ни, съдиха ни, за всичко бяхме виновни ние… Но никога не изневерихме на феновете ни! Но ето ни – оцеляхме 11 трудни години в трудни времена. И имаме причини да съществуваме! Над 2 000 000 причини. Толкова хора ни четат всеки месец. Нищо друго не можем да си пожелаем освен здраве и сили. Същото желаем на Вас верните ни читатели и зрители.

Продължаваме напред!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене