Топ Преса в подкрепа на малкия и средния бизнес! В Брезница отвори първият онлайн магазин за детски дрехи!

Супер иновативно и ново за региона. Младо семейство от Гоцеделчевското село Брезница показа креативност и създаде първият по рода си онлайн магазин за продажба на качествени детски дрехи внос от Турция. Топ Преса винаги е била и ще бъде рамо до рамо с малкия и среден бизнес и прави всичко възможно за неговото развитие, давайки своето публично рамо. Ето защо Ви представяме Мустафа Порей ,който сам ще презентира своята дейност.

Мустафа с половинката си

Мустафа с половинката си

Здравей Мустафа кога беше откриването на физическия магазин? Магазинът ни отвори врати на 22 януари 2022. В каква възрастова група са дрехите, които продавате?

-Дрехите, които продаваме са от 0до16 годишна възраст. Има богат избор за по-мъничките,от 0 до2 г.с много добро качество и на символични цени.Другата група са от 6 до 12 години,и тийнейджърите до 16 години.

Защо решихте да отворите точно детски магазин?

Избора беше труден,и се спряхме на идеята магазина да бъде детски,а за в бъдеще ще помислим дали ще включим друга стока. Как приеха идеята Ви клиентите не само от село Брезница а и от региона?Имате ли клиенти от региона? -Да, имаме доста доволни са и се връщат отново.Държа да подчертая,че днес е откриването и на онлайн магазина ни.Вече с радост мога да кажа,че моите стоки може да се разглеждат и в интернет пространството.

Молим за твоето послание към многобройната ни аудитория.

Пожелавам им да бъдат здрави и да сбъднат мечтите си.

ВСИЧКИ КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА РАЗГЛЕДАТ МАГАЗИНА МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ОТ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене