Орлин Влайков от Сатовча горещо благодари на Отделението по кардиология в МБАЛ – Гоце Делчев

Този медицински екип го е накарал да повярва в бъдещето на здравеопазването у нас

Многоуважаеми лекари, медицински сестри и персонал на Отделението по кардиология на МБАЛ „Иван Скендеров“, град Гоце Делчев, думите ми не стигат, за да опиша огромното си възхищение и безкрайната благодарност към всички Вас!

 

Бях пациент на Вашето отделение през периода 26. – 29.11.22 година и останах изключително очарован и възхитен от професионализма, поведението и отношението на целия екип не само към мен, но и към всички пациенти по това време в него.

Направи ми силно впечатление, че Вашият колектив е млад, амбициозен и истински отдаден на професията и работата си. С такова внимание, отговорност и човечност се грижехте за всички нас!

Още по – радостно за мен бе, че видях мои ученици – д-р Данаилова и медицинската сестра Шишкова, което ме направи горд, че и аз съм допринесъл,макар и малко, за тяхното отношение към пациентите, защото съм бил техен учител. Усетих тяхната човечност, сърдечност, загриженост, топлина, позитивизъм.

Благодаря Ви от цялото си сърце и пожелавам на Вашия млад, добронамерен, отзивчив и амбициозен екип, начело с ръководителя на Отделението – д-р Кръстев, най – напред много здраве, лично и семейно щастие, професионални успехи, развитие в личен и професионален план на уменията, знанията и компетентностите в областта, в която работите.

 

Мили хора, във Ваше лице виждам новото и хубавото в българското здравеопазване и нека то стигне до най – високо стъпало на развитие. С радост мога да кажа, че сега съм удовлетворен и спокоен за моето здраве, вярвам в неспирните грижи към пациентите Ви, вярвам в бъдещото развитие на МБАЛ „Иван Скендеров“ и здравеопазването в град Гоце Делчев.

Благодаря от все сърце! Желая Ви успехи!

С безкрайна признателност и уважение към труда Ви,

Орлин Влайков, учител,

пенсионер от СУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Сатовча

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене