ГРОМА ХОЛД: ГОРДЕЕМ СЕ С УСПЕХИТЕ НА ПОДКРЕПЯНИЯ ОТ НАС ФК СПОРТИКА

„Много се гордеем с борбените момичета от ФК СПОРТИКА! За нас е чест да подкрепяме отбора и да се радваме на неговите успехи!“, коментират от ръководството на една от най-големите пътно-строителни компании в България „Грома Холд“. Фирмата е генерален спонсор на женския футболен клуб в Благоевград и подкрепя не само тима, който участва в националното женско футболно първенство на България, но и отборите в другите възрастови групи – девойки на възраст от 13 до 17 години и деца на възраст от 7 до 13 години.

„Вярваме, че футболът възпитава дисциплина, конкурентоспособност и хъс за победа – все ценности, които са еднакво важни и за младежите, и за девойките. Не на последно място, сме убедени, че подкрепата от бизнеса за местните спортни школи е важна предпоставка за развитието на регионалната общност“, споделят от „Грома Холд“.
Преди броени дни Община Благоевград отличи СПОРТИКА като Отбор на годината в церемонията „Спортист на годината“. А в категорията „Шампиони на Благоевград до 14 год.“ 12-те момичета от СПОРТИКА бяха наградени от кмета на Благоевград Илко Стоянов с медали и почетни грамоти.

В същото време в дербито с отбора на Пирин в последния есенен кръг на женското футболно първенство СПОРТИКА победи с 2:0 и запазва брилянтни шансове да атакува първото място в националното първенство по футбол за жени през пролетта.
„Специални поздравления за селекционера Радослав Креснички-Джарата, за целия треньорски и административен екип и за прекрасните момичета – олицетворение на силния дух на благоевградските дами!“, казват от „Грома Холд“ в предпразничен поздрав към отбора на страницата си във Фейсбук в края на есенния полусезон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене