Благотворителен търг в Сатовча

За дванадесета поредна година Общинската администрация – Сатовча организира кампания по набиране на средства за децата сираци и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст, която за трети пореден път ще се проведе под надслова „Нека доброто продължи!“. Днес в общинския център Сатовча ще се състои благотворителен търг, за набиране на средства за кампанията.

За всичките изминали благотворителни кампании досега, жителите и гостите на общината са показвали своята съпричастност към каузата – да бъдем в помощ на нуждаещите се, коментира кметът на общината д-р Арбен Мименов.

„Отминалата пандемия промени разбирането на много хора за начина ни на живот, за взаимоотношенията помежду ни, за взаимопомощта, за доброто, което можем да направим на ближния и на нуждаещият се човек. Научи ни да бъдем по-добри, затова приканваме всеки един от вас – жители и гости на община Сатовча да продължим да сме полезни един на друг и отново да подкрепим предстоящата благотворителна кампания – „Нека доброто продължи!“. Включете се в инициативата! Бъдете благодетели“, призовава още той!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене