Едно уволнение не реабилитира компанията ами я прави уязвима - това е признание, че нещо куца и това нещо е проблем.

След серия скандали в Топ Преса! Уволниха „виновник“ от офиса на M & BM EXPRESS – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

След два разбиващи скандала гръмнали в Топ Преса, скандали подкрепени със солидни доказателства за злоупотреби извършени от придобилата скандална популярност куриерска фирма M & BM EXPRESS вече има уволнен „виновник“. 

Веднага след като публикувахме в събота поредната дописка срещу порочната им дейност, днес с нашата редакция се свързаха от централата на фирмата в столицата. Увериха ни, че „са си взели поука“ и че „всеки греши„. По изнесените в Топ Преса сигнали от техни клиенти имало резон и след проведено разследване имало установен „виновник“в офис Гоце Делчев, който е уволнен. Припомняме, че клиенти на M & BM EXPRESS ги уличиха в нерокректност и непочтеност, защото техни случижели буквално си присвояват пратки от „Али Експрес“, чрез таритатлъци и порочни практики.

Припомняме скандалите ТУК И ТУК 

Нашият коментар, ли? Ами добре е щом има „виновен“ то той да се понесе последствията. Но питаме, това ще компенсира ли тези, които са прецекани? Кой и как ще гарантира, че в бъдеще няма да има подобни лоши практитки? Едно уволнение не реабилитира компанията ами я прави уязвима – това е признание, че нещо куца и това нещо е проблем. Сериозен. Чакаме неговото решение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене