Силен вятър събори много дървета в край Смолян и Пампорово, има ударени автомобили

Силен вятър в нощта срещу неделя събори много дървета в край Смолян и Пампорово, има ударени автомобили. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

На 11.12.2022 г. в 03:35 ч. е получен сигнал за паднали дървета на пътното платно в курортен комплекс Пампорово, до паркинг Студенец. Причината за инцидента е природни явления /силен вятър/. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Пампорово.

В 03:55 ч. е получен сигнал за паднали дървета на пътното платно в курортен комплекс Пампорово, по пътя с. Стойките – вили Малина. Причината за инцидента е природни явления /силен вятър/. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Пампорово.

В 04:55 ч. е получен сигнал за паднали дървета на пътното платно в гр. Чепеларе, по пътя Чепеларе – Смолян. Причината за инцидента е природни явления /силен вятър/. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Чепеларе.

В 06:53 ч. е получен сигнал за паднали дървета на пътното платно в гр. Смолян, по пътя Смолян – Стойките. Причината за инцидента е природни явления /силен вятър/. Екип на РСПБЗН – Смолян е отстранил дървото с помощта на моторен трион.

В 08.00 ч. е получен сигнал за паднали дървета на пътното платно в курортен комплекс Пампорово, в близост до хотел Финландия. Причината за инцидента е природни явления /силен вятър/. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Пампорово.

В 08:07 ч. е получен сигнал за паднали дървета на пътното платно по пътя гр. Смолян – Смолянски езера. Причината за инцидента е природни явления/силен вятър/. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Смолян.

В 09:19 ч. е получен сигнал за паднали дървета върху паркирали автомобили на паркинг пред хотел в курортен комплекс Пампорово. Причината за инцидента е природни явления /силен вятър/. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Пампорово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене