Следващото, осемнадесетто издание на конкурс „Макединско девойче“ да се проведе в Гоце Делчев, решиха вчера организаторите.

Неврокопчанка стана подвластничка на мис „Македонско девойче“ на престижен конкурс в Плевен

На престижният, 17-ти пореден формат „Мис македонско девойче“ който е емблема на женската организация на ВМРО БХД, който се състоя вчера в град Плевен по повод 145 години от оевобождението на града. Участничката от Гоце Делчев Станислава Анзова взе призовото второ място. За участие в престичният конкурс тя бе излъчена от Женската организация на ВМРО в Гоце Делчев с председател, Снежана Стоева.

Светослава е последна година ученичка в НПГ „Димитър Талев“ в паралелка със специалност „Моделиране и конструиране на облекло и текстил“. „Желая да прорължа образованието си в модната сфера. Бих желала да натрупам още повече опит в професията си. Един ден може би ще бъда един от най-добрите дизайнери и производител на народни облекла. Нека бъдем горди и достойни българи. Народ със славно минало заслужава светло бъдеще!“, зави гордо Светослава Анзова. Следващото, осемнадесетто издание на конкурс „Макединско девойче“ да се проведе в Гоце Делчев, решиха вчера организаторите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене