Мисия „Дядо Коледа с мустак“ отново помага на хора в нужда от Гоцеделчевско

Mисия „Дядо Коледа с мустак“ помага за терта поредна година на нуждаещи се в Гоце Делчев и региона. Благотворителната инициатива, която стартира през зимата на 2020г. отново подава ръка на семейства в нужда. Третото издание на кампанията се провежда от днес, 9 декември и ще продължи до 23 декември.

Тази година благотворителната Мисия „Дядо Коледа с мустак“ е насочена към осигуряване на коледни подаръци за деца, чиито родители преживяват сериозни финансови затруднения, на хранителни продукти за самотни и болни възрастни хора и за подпомагане на млад мъж, който сам се грижи за болния си баща.

„Да създадем коледно чудо за Ангел и баща му, които живеят в условия невиждани за 21 век. Ангел е момче на 30+ години, което въпреки тежката си съдба и грижите по неподвижния си баща, не се отказва. Той работи на две места, не се плаши от работа и вярва в живота. Ние пък вярваме, че на хора като Ангел трябва да се помага, защото понякога шамарите на живота са повече, отколкото можем да понесем. Целта ни е с общи усилия да преобразим дупката, в която живеят Ангел и баща му и да я превърнем в ДОМ.“ казват организаторите на Благотворителната инициатива.

Всеки, който желае да се включи в кампанията, може да го направи като: закупи подарък за дете в нужда, закупи и дари хранителни продукти, като дари сума, която ще бъде насочена към ремонт на жилището, в което живеят младият мъж и баща му.

Банков превод: Катерина Кобакова,

BG70UNCR70001522060439
Paypal:Kkobakova

„И тази година ви приканваме да се включите в нашата благотворителна акция и заедно да сътворим коледното чудо за онези, които вярват в чудесата, но все не достигат до тях.“, призовават от Мисия „Дядо Коледа с мустак“

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене