Младежи в Горно Дряново и София с благотворителни базари в подкрепа на Елена Маркова, ученичка в ПМГ – Гоце Делчев

В петък, 2-ри декември, в двора на училището в гърмнеското село Горно Дряново се проведе благотворителен базар в подкрепа на Елена Маркова. Благотворителното събитие се организира от съученици и приятели на Елена с подкрепата на кметството в Горно Дряново. Каузата бе подкрепена от много хора с добри и щедри сърца, които откликнаха на призива на организаторите и се включиха в базара.

Учениците на 12 клас на ЧСУ „Дружба“ – София организират на 19 декември благотворителен Коледен базар в помощ на Елена Маркова. Учениците са подготвили кутии за дарения, както и много вкусни и атрактивни изненади за всеки, решил да помогне на 18-годишното момиче от Гоце Делчев, което страда от рядкото заболяване апластична анемия и се нуждае от спешна трансплантация на костен мозък. Необходими са и средства за закупуването на лекарство след трансплантацията на стойност 20 хиляди лева.

„Благодарим на всички, които подкрепят нашата ученичка Елена Маркова!
Благотворителни инициативи с цел набиране на средства са организирани от ЧСУ “Дружба” – София, и в с. Горно Дряново.“, споделят от ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев, където продължава благотворителната инициатива под надслов “Човек за човека”.

Всеки, който желае да подаде ръка на Елена и нейното семейство може да дари и по банков път.
Банкова сметка:
IBAN: BG70FINV91501017650989
BIC: FINVBGSF
Титуляр на сметката е Елена Любомирова Маркова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене