Белезници за дилъри в Пиринско по време на Акция „Бяло“

Иззели са наркотични вещества и са арестували дилъри по време на специализираната операция „Бяло“ в Пиринско.

В ареста е попаднал 34-годишен благоевградчанин, за когото е установено, че е разпространил около метаамфетамин и мариуана на двама мъже от Благоевград и един от Кюстендил. В района на улица „Славово“ той е изхвърлил пластмасова кутия, съдържаща около 27,65 грама метаамфетамин. Последвал обиск в дома му. Там намерили марихуанови цигари, стъклена лула за пушене, електронна везна и парична сума. Образувано е досъдебно производство

При проверка на жилище в Благоевград, са спипали 44-годишен, който доброволно предал шишенце с метадон. Шишето е иззето, а течността в него е предоставена за изследване. Мъжът не е бил записан на метадонова програма.

В Сандански са задържали столичанин, наел жилище в града. 30-годишният държал в стаята пликчета с кокаин. Вкарали са го в ареста.

В Банско полицаите са сложили белезници на 38-годишен. Това станало в района на улица „Найден Геров“. Той е от Сливен. Имал в себе си пликчета с хероин, амфетамини и марихуана.

При извършена проверка в хотелски комплекс в Банско са намерили дози кокаин, марихуана, електронна везна и алуминиево фолио, съдържащо около 0,75 грама кафяво прахообразно вещество, което е реагирало положително на метаамфетамин, хероин и кокаин. Арестували са трима от Бургас.

В градския парк в Добринище 22-годишен мъж от града се опитал да пласира марихуана. Спипали го по сигнал.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене