12-ти „б“ клас на НПГ в Гоце Делчев тържествено включи светлините на градската елха

На връх Никулден привилегията да включат първи празничните светлини на градската елха в Гоце Делчев бе дадена на 12 „б“ клас на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ и в частност на отличника на класа Теодор Въжаров. Класът, с ръководител г-н Самандов, се отличава със своя труд и успехи. Това е класът с най- много постижения, награди и призови места в своята професионална област.

Светлините на елхата запали представителят на класа Теодор Въжаров, който въпреки физическите си затруднения, е вдъхновение за всички. Той е отличен ученик получил специалната награда за предприемачески дух и про-активно поведение в националното състезание по практически финанси. Специалната награда в състезание по счетоводство по повод международния ден на счетоводителя 10 ноември тази година.

Преди да блеснат празничните светлини на елхата на централния площад в Гоце Делчев пристигна и Дядо Коледа заедно със витата си – Снежанка и Снежния човек а талантливите деца от всички детски заведения в града поднесоха за гражданите и децата незабравими музикално-танцови програми тематично свързани с коледно-новогодишните празници. Тържеството завърши с ефектна зара която изпълни с празнични светлини които огряха зимното небе над Неврокопско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене