Козметиката с хиалуронова киселина на COSRX връща младия и свеж вид на лицето

Козметиката с хиалуронова киселина на COSRX е един от най-щадящите и сигурни начини да възвърнете младостта на вашето лице като направите кожата здрава и жизнена. Експертите на COSRX отбелязват, че всъщност хиалуроновата киселина естествено се съдържа в съединителната тъкан и междуклетъчните пространства на тялото. Нейната основна роля е да задържа влагата като поддържа оптималния хидробаланс в ставите и кожата. Това е една от причините хиалуроновата киселина да бъде толкова ценена при разработване продуктите на COSRX, тъй като благодарение на хидратацията прави кожата стегната и еластична.

Продуктите с хиалуронова киселина на COSRX противодействат на изсушаването, което е първият признак за стареене на кожата

Намаленото синтезиране на хиалурон в организма е естествен процес, който се случва в тялото с напредване на възрастта. В резултат кожата започва да губи влага, което я прави по-суха и податлива на раздразнения, появяват се и първите бръчки. Този необратим процес може да бъде забавен с редовната употреба на щадящите продукти с хиалуронова киселина на COSRX. Благодарение на иновативните формули на COSRX продуктите са леки и се абсорбират бързо, без да предизвикват излишно омазняване. В съзвучие с мотото на COSRX „В очакване на утрешния ден“, което на практика е обещание за дългосрочна и щадяща грижа, важно е да използвате продуктите на компанията за корейска козметика ежедневно и последователно, и резултатите ще са добри и трайни.

Козметиката с хиалуронова киселина на COSRX е подходяща за всеки тип кожа

Употребата на продукти с хиалуронова киселина е препоръчително да започне след навършване на 25 години, тъй като от тогава естественото ѝ синтезиране в организма започва да намалява. Както вече споменахме, добре е да се нанасят ежедневно, за да е ефективно и пълноценно въздействието им.

Хидратиращата есенция с хиалуронова киселина Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power Essence действа интензивно. Редовната употреба на продукта на COSRX прави кожата мека и овлажнена. Текстурата му напомня гел и не предизвиква омазняване след нанасяне. Хиалуроновата киселина в продукта подпомага възстановяването на кожната бариера, заличава фините линии и бръчките. Иновативният продукт е базиран на 7 съставки, сред които и вода от облепиха. Овлажняващата есенция на COSRX успокоява чувствителната и дехидратирана кожа. За оптимално въздействие е добре малко количество от продукта да се нанесе върху добре почистена и тонизирана кожа. Експертите на COSRX съветват да продължите ритуала за красота с нанасяне на овлажняващ крем.

Интензивният крем с хиалуронова киселина Cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream озарява кожата и я поддържа хидратирана и свежа през целия ден. Продуктът на COSRX въздейства на кожата в дълбочина и предпазва ефективно от загуба на влага. Въпреки интензивната хидратация, благодарение на изчистения си състав, кремът не предизвиква усещане за омазняване и тежест. Въздейства успешно върху заличаването на фините линии, които са един от първите признаци на стареене на кожата. Кремът може да се използва като последна стъпка от ежедневния ритуал за красота сутрин и вечер.

Продуктите с хиалуронова киселина на COSRX озаряват и подмладяват кожата, като видимо изглаждат фините линии и бръчките, и придават на лицето здрав и сияен вид.

 

 

 

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене