Орисаха децата на Петрич

Невероятен спектакъл за запалването на светлините на коледното дръвче в центъра на Петрич подариха на всички гости децата от ЦПЛР ОДК – Петрич и НЧ „Братя Миладинови – 1914“. Сцената на площад „Евтим Евтимов“ заблестя с празничните танцови и певчески изпълнения, засия в идеята на една коледна феерия на красотата, усмивките и детската радост.
Кметът на общината Димитър Бръчков благодари на всички малки жители, които поставиха по най-пленяващия начин началото на празничните събития в Петрич. „Вярвайте в чудесата, продължавайте да творите, бъдете смели в мечтите си“ – с тези думи се обърна кметът към децата.

Дядо Коледа пък избра отново нестандартен начин, за да стигне при послушните и талантливи деца – дойде с най-бързата тротинетка, за да ги поздрави лично и да ги зарадва с лакомства. Разбира се, белобрадият старец беше придружен от работливите си джуджета, а посрещнат от коледарската група на ЦПЛР ОДК – Петрич.
Колективно отброяване в обратен ред за запалване на светилните на коледното дръвче в центъра на Петрич предшества този вълнуващ момент. Празничните илюминации предрекоха: да бъде пъстро, да бъде весело, да бъде незабравимо в душата на всекиго!

Община Петрич благодари на всички деца и ръководители, които подготвиха с много старание и обич програмата за началото на празничните събития и запалването на светлините на коледното дръвче!

Да има здраве, взаимност и разбирателство! Да има светлина във всеки дом!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене