Предстои турнир по футбол на малки врати за „Купата на Гоце Делчев“

Турнир по футбол на малки врати за „Купата на Гоце Делчев“ 2022, ще се проведе в гр. Гоце Делчев от 16 до 23 декември. Мачовете ще се играят в Спортна зала „Неврокоп Арена“. В турнира ще могат да участват както любители на спорта, така и футболисти. Максималният брой състезатели в отбор е 10 души, 5 от които могат да бъдат картотекирани играчи от аматьорските групи на БФС. Нямат право на участие състезатели с професионални договори. Титулярен брой на футболистите в игра за отбор е 5+1, едновременно. Заявки за участие се приемат до 14.12.2022 г. на тел. 0899 22 55 25. Максималният брой на отборите, които могат да се запишат за участие е 24.

Футболните срещи ще се провеждат в две полувремена от по 15 минути всяко, с 5 минутна почивка. За победа се присъждат 3 точки, а за равенство 1 точка. Отборите заявили участие, ще се разпределят чрез жребий в групи на 15.12.2022 г. от 12:00 часа в залата на община Гоце Делчев. Програмата с часовете и датите на мачовете, съставена по система „всеки срещу всеки“, ще бъде оповестена на следващия ден и без право на отмяна.

Във втората фаза ще се играе по система на елиминиране. Съставя се програма след повторно теглене на жребий от съответните победители от различните групи. При равенство в редовното време се дават две продължения от по 5 минути. При нов равен резултат се изпълняват по 5 наказателни удара, а при ново равенство по 1, до излъчване на победител.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене