След успешна операция на челюстта ОбС председателят на Сатовча д-р Ив. Моллов се възстановява от жестоката катастрофа на Предел

Разбрали за успешния изход от цялостното лечение, вчера общинските съветници в Сатовча един през друг му звъняха, за да го поздравят с края на успешния лечебен цикъл и да изразят надежда, че той ще води последната за годината сесия на местния парламент през декември. Чак от САЩ му се обади и съветничката Зайра Ибишева, която е на гости при децата си и ще се върне в Сатовча в началото на януари.

Д-р Ивайло Моллов пострада тежко при катастрофа на 18 ноември в прохода Предел. Той пътувал за семинар в София, имало гъста мъгла и около 6,30 ч. сутринта колата му се забила в камиона, движещ се пред него. Автомобилът до такава степен бил смачкан, че се наложило да го режат, за да извадят ОбС председателя от него. Първоначално зъболекарят бе докаран в болницата в Благоевград, но после бе преместен в столичната „Света Анна“. За щастие се разминал без сериозни вътрешни наранявания, а от серията хирургични интервенции, които се наложили, най-сложни и продължителни били операциите на счупения крак и горната челюст.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене