Битка за живот! Трогателно обръщение на една сестра! Да помогнем на Стойчо!

Благоевград отново се обединява в помощ на един млад човек, заболял сериозно през май и оттогава досега състоянието му се влошава. Нужни са пари ,пари за лечението на Стойчо, който е в реанимаци на болница „Пулс“.

Трогателно обръщение към всички отправи неговата сестра Александра ,ето какво написа тя :

Моля ви,   подкрепете брат ми в борбата за живот. Няма точно определена сума, сумата ще е по-голяма, събираме средства да може да се транспортира с линейка до Турция!
Казвам се Александра Кръстева, брат ми Стойчо Кръстев е с диагноза латерална амиотрофична склероза, има дъщеричка на 8 месеца, живота протичаше нормално за него до май Месец тази година, започна да усеща слабост в крайниците си, тази слабост се засилваше започна да накуцва с левия крак спря да работи както повечето от вас знаят работеше като таксиметров шофьор, спря да излиза навън като нормален човек, защото движението му се затрудни изцяло загуби способността да се движи сам. Към момента Стойчо, е настанен в реанимация в болница Пулс, състоянието му е тежко, недооходимо е да съберем колкото си може по бързо сумата да бъде транспортиран с линейка в Турция. Болестта протича твърде бързо при него, трудно му е да диша и да се храни. Пиша този пост с надеждата да бъде видян от много хора, кой с каквото може да му помогне, събираме средства за лечение В Турция или Израел зависи къде ни пренасочат за трансплантация на стволови клетки, да оздравее, да може да се радва и да гледа как дъщеричката му расте. Стойчо е един добър човек, не го казвам защото ми е брат а, защото е наистина добър и заслужава да живее. Благодаря на отзовалите се, ще бъдат поставени кутии за събиране на средства и след няколко дни ще посоча дарителска сметка!
Решихме неодпоходимата сума за лечението, на Стойчо, да се събира чрез платформата на Павел Андреев, да бъдат защитени максимално средства, че при лош развой на обстоятелствата дарителските пари се унаследяват, а ние не желаем това!
Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-stoicho
Банка:Алианц Банк България
IBAN :BG76BUIN95611000711184
BIC :BUINBGSF
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ
Основание дарение за Стойчо

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене