С изложба и модно ревю студенти и преподаватели ще отбележат 30-годишнината на специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“ и 25-годишнината на специалност „Мода“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 29 ноември 2022 г. (вторник) от 18:00 ч. в Градската художествена галерия ще бъде представена изложба и модно ревю по случай 30 години от създаването на специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“ и 25 години от създаването на специалност „Мода“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“. През годините двете специалности се утвърдиха като престижни, желани и с добра реализация за студентите. Това е благодарение на екипа от преподаватели с доказани качества в преподавателската и художественотворческата дейност.

По време на събитието ще бъдат показани творби на настоящи и бивши преподаватели, също и на изявени студенти от областта на изобразително изкуство и модата, създадени през годините. Ще бъде представено и ревю на студенти от специалност „Мода“.
Изложбата и модното ревю се организират от катедра „Изобразително изкуство“ към Факултета по изкуствата със съдействието на Градската художествена галерия в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене