“На финалната права сме!”, казват от компанията и поясняват, че предстои монтирането на ограничителни системи и полагане на маркировката.

ГРОМА ХОЛД” СЕ СПРАВИ КАЧЕСТВЕНО И В НЕМИСЛИМИ СРОКОВЕ С ПЪТЯ ДО БАНСКО

В късния петъчен следобед от фирма “Грома Холд” информираха, че продължава интензивната работа по ключовия за област Благоевград републикански път ll-19 Симитли-Разлог, който води и към курорта Банско.

“Полагаме банкети и финални количества плътна асфалтова смес по основното трасе. Предстои всички пътни връзки към него съвсем скоро също да бъдат завършени и така ще се изравнят нивата между новоположената настилка и съществуващата такава на платната от общинските пътища. Работим на максимални обороти и сме на път да завършим този сложен обект за по-малко от два месеца, спазвайки най-високи стандарти за качество”, казват от “Грома Холд”. Те отбелязват още, че 36-километровото трасе е много предизвикателно със сложния релеф на прохода Предела, но техните екипи са опитни и работят изключително отговорно.

“Въвели сме временна организация на движението, заедно с Областно пътно управление към АПИ, КАТ-пътна полиция към Областна дирекция на МВР-Благоевград и РПУ -Разлог.

Благодарим на всички наши и техни служители за съдействието, както и на всички институции, които подкрепят неимоверните ни усилия да обновим пътя преди началото на активния зимен сезон”, казват от ръководството на компанията.

От там обръщат внимание, че движението по изпълнения с остри завои участък се извършва в условия на ремонт.

Призовават водачите да карат с повишено внимание и да проявят още малко търпение!

“На финалната права сме!”, казват от компанията и поясняват, че предстои монтирането на ограничителни системи и полагане на маркировката.

“Вярваме, че след като екипите ни се изтеглят от обекта до броени дни, всички – и ние, и чуждестранните гости- ще се радваме на сигурен и качествено направен път. Както и на много положителни емоции на една от най-красивите ски писти в България!”, категорични са от “Грома Холд”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене