Голям благотворителен базар в град Гоце Делчев, в подкрепа на онкоболните жени от региона

Голям благотворителен базар организира утре, 18 ноември в град Гоце Делчев Сдружение Хроника срещу рака. Тази година в подкрепа на каузата в помощ на онкоболните жени от Гоце Делчев и региона ще се включат двете гимназии – ПМГ „Яне Сандански“ и НПГ „Димитър Талев“. Част от набраните средства ще отидат за лечението на 12 класничката Елена Маркова.
След две години прекъсване заради пандемията годишното благотворително събитие на Сдружението, което повече от 10 години помага на онкоболните жени ще е по-различно.

Надяваме се базарът на открито да привлече енергията на всички добри хора, казват организаторите от ХРОНИКА СРЕЩУ РАКА. Под шатрите на Попската градина ще бъдат подредени различни кулинарни изкушения, домашно приготвени храни, ще има и специални постни неща заради Коледните пости. Картини, арт изделия и още куп неща, с които можете да зарадвате близките си и да си спестите грижата за Коледни подаръци.

И тази година Сдружението издава специален благотворителен календар с прекрасни фотографии на Кръстьо Шилев. За това, което сте решили да дарите, ще има и специални кутии.
На базара ще е весело, защото децата от детските градини, училищата и местни самодейни формации също подкрепят каузата и ще са там през целия ден с музикални и танцови изпълнения.

ЗАПОВЯДАЙТЕ, ДОБРИ ХОРА! ОТДЕЛЕТЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ДОБРА ЕНЕРГИЯ В ПОДКРЕПА НА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ВАШИТЕ ДОБРИ СЪРЦА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене