Коледен бал с кауза за социални центрове организира Община Струмяни

Коледен благотворителен бал ще се състои на 15-и декември, четвъртък, от 18.30 ч. във фоайето на Народно читалище „Братя Миладинови“ в село Микрево, община Струмяни.

В навечерието на светлите Рождественски празници местните хора ще са заедно и ще подкрепят добрата кауза за закупуване на дворен параклис в откритите наскоро социални центрове в село Каменица.

Цената на куверта е 15 лева. Покани може да се закупят от секретарите в народните читалища на територията на община Струмяни или чрез отдел “Хуманитарни дейности“ в Общинска администрация-Струмяни.

Всеки може да помогне за осъществяване на каузата със своите творчески идеи, креативни произведения, позитивизъм и коледен дух, претворени в изработени изделия.

До 9 декември може да се предоставят в отдел “Хуманитарни дейности“ в Община Струмяни изработените артикули под формата на дарение, които да бъдат предложени за продажба на търга по време на коледния благотворителен бал.

Може да се участва и с домашно приготвени кулинарни изделия – питки, баници, сладкиши и други, които следва да се предоставят на 15 декември до 16:00 ч. в сградата на НЧ “Братя Миладинови-1936“ в с. Микрево.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене