Женската организация на ГЕРБ в Благоевград с две номинации за нов председател

Женската организация на ГЕРБ в Благоевград определи двете номинации за нов председател на отчетно-изборно събрание, което се проведе снощи. Подкрепа получиха Ваня Митева, която е дългогодишен счетоводител, и Росица Михалкова, която работи в сферата на социалните услуги.

Новият председател на Жени ГЕРБ в областния център ще бъде съгласувен с Изпълнителната комисия на партията. Тя ще прецени коя от двете номинации да утвърди.

Подобни отчетно-изборни събрания вървят в цялата област. Събранията вече минаха в Банско, Белица, Якоруда и Хаджидимово. Предстои да бъдет проведени и в останалите общини.

Отчет за дейността на общинската организация на ЖГЕРБ – Благоевград, направи Елена Ташкова, дългогодишен нейн председател.

„Не бих приела номинация за ръководен пост. Мисля, че е време „щафетата“ в ръководството на структурата да бъде предадена в ръцете на ново лице.“, заяви тя и припомни думите на Бойко Борисов – „Само заедно и обединени ще стигнем до победа.“

На събранието присъстваха Мария Данчова – областен координатор на ЖГЕРБ, и Адриана Мелниклийска, член на областното ръководство на ЖГЕРБ – Благоевград
„Признателна съм, че дори и в трудните моменти в политически план, особено през последната година и половина, проявиха смелост и непоколебимост. Радвам се, че извървяхме тези моменти заедно и преодоляхме изпитанията като истински отбор. И нека в тези странни времена, в които се намираме всички ние, и когато повече от всякога имаме нужда от баланс и обединение, продължим да градим. Нека със силните ни женски качества – обич и помирение, толерантност, грижовност и справедливост, продължим да бъдем нежната движеща сила на ПП ГЕРБ“, заяви инж. Росица Димитрова, вр.и.д. общински лидер на партията в областния център.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене