Събраха 7900 лв. на футболен турнир в помощ на 18-годишния Никола

7900 лв. се събраха на благотворителния футболен турнир в помощ на Никола, който се проведе в Смолян. В надпреварите участваха 11 отбора. Никола Хъмчев падна от електрически стълб в района над квартал Райково преди две години и получи тежки травми. Прикован е към инвалидна количка и единствената възможност да има отново нормален живот преминава през скъпа и продължителна рехабилитация, която семейството не може само да поеме.

Победител в турнира бе тимът на „Фюшън“ от Мадан, а втори и терти са клубовете „Савой клуб“ и „Партизан“ от Смолян. От такси на участниците в турнира са събрани 1 600 лв. Към тях смолянчанинът Антоан Шотаров прибави 2 000 лв., а в кутията за дарения се събраха 4 300 лв. В тази сума са включени и дарените пари от Областна администрация – Смолян, които бяха предадени от областният управител Стефан Сабрутев.

Всички участници получиха грамоти, а първите три отбора – купи и медали. Победителите бяха наградени от областният управител на Смолян Стефан Сабрутев и народните представители Михал Камбарев и Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене