Затварят заради ремонт ул. „Папульо“в Петрич

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Уведомяваме Ви, че от утре 09.11.2022 г. (сряда) започват дейностите по цялостната реконструкция на ул. „Папульо”, в т.ч. и на прилежащата подземна техническа инфраструктура и тротоарите. Безспорно е, че подземната инфраструктура трябва да бъде сигурна, така че да не поставя в риск с евентуални бъдещи аварийни ситуации новата пътна настилка, която ще бъде положена.

За да не се пречи на работата по реконструкцията на улицата, ще се приложи такава организация на движението, с която да се затварят за преминаване последователно участъци от обекта, в срока, в който ще се извършват строителните работи.
Затварянето на участъци ще даде възможност да се действа по-бързо, като се има предвид, че строителната площадка ще бъде свободна от автомобили и пешеходци, което ще позволи строителите да мобилизират повече ресурси – техника и работници, за да се работи на няколко строителни площадки едновременно.
Не на последно място – затварянето на участъците за движение когато се работи, е в интерес на безопасността на хората.

С настоящето Ви уведомяваме, че от 09.11.2022 г. (сряда) се затваря за движение участъка от ул. „Папульо” между улици –„Черно море“ и „Цанко Церковски“.
Ако в обхвата на участъка има паркирани автомобили, Ви молим те да бъдат преместени за да се освободи строителната площадка. Затварянето за движение ще е в рамките на работния ден – от 08.00 до 17.00 часа и ще се прилага до приключване на дейностите за съответния участък. Ще бъдат поставени необходимите знаци и указателни табели.

Извиняваме се за създаденото неудобство, но знаем, че очакваните резултати за подобрена подземна инфраструктура и положена нова пътна настилка ще възмездят търпението.

от РЪКОВОДСТВОТО
на ОБЩИНА ПЕТРИЧ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене