Билдинг Компани ЕООД -Дъбница посрещна днес професионалния празник с голяма и престижна награда!

На връх професионалния празник на българските строители – Димитровден, един от водещите гиганти в строителния сектор а именно Билдинг Компани ЕООД  със седалище в гърменското село Дъбница има двоен празник. Управителят на водещата строителна компания Бисер Узунов беше удостоен с най – голямата награда връчвана от „Камара на строителите“ в България – ПИРИНСКИ СТРОИТЕЛ. 

Областно представителство-Благоевград на КСБ отпразнува бляскаво в благоевградския хотел ЕЗЕРЕЦ, тържествено послучая Деня на строителя миналия петък и връчи годините си награди за строителна практика на фирмите от региона. Ръководството на камарата поздрави своите колеги за празника и приветства гостите. След всичкси водещи големи фирми тази година за ПИРИНСКИ СТРОИТЕЛ бе удостоена БИЛДИНГ КОМПАНИ. Това е най – голямата награда и жадуван приз за цялата гилдия.

В класацията съгласно правилника участват строители, членове на КСБ ОП-Благоевград вписани в Централния професионален регистър на строителя и изпълнили процедурата по чл. 20, ал. 2 от ЗКС за 2014 г. към 30.09.2022 г. Общ брой на членовете на КСБ ОП-Благоевград е 58 от тях вписани в ЦПРС – 55. Областния съвет на КСБ ОП-Благоевград отличи „Най-добрите строители“ по групи и раздели, за които ще ви уведомим с подробен репортаж утре.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене