Луд екшън! Дъщерите на Б. Георгиев в див скандал

Съпругът на едната стреля по другата и приятеля и след купон в Сандански

Полицията в Петрич арестува грък, стрелял с въздушен пистолет по малката дъщеря на известния наркотрафикант в района  Божик Георгиев-Паржо от меката на дрогата, петричкото село  Тополница.  Гъркът е зет в семейството на Паржо и живее с голямата му дъщеря. В събота наследничките на Паржо и половинките им били на купон в известно заведение в Сандански., научи първо struma.com

Вероятно там се е случило нещо, тъй като на връщане към село Тополница, развилнелия се зет-грък извадил пистолета и стрелял по балдъзата и нейния приятел. За щастие не са ранени.

Незабавно е депозирана жалба в полицията в Петрич и стрелецът е арестуван. Екшънът обаче не свършва до тук. Веднага след жалбата е започнал натиск върху подателката и да я оттегли. Заплахите били отправени от криминалнпроявени от петричко село. И те са арестувани.

Полицията изяснява мотивите за престъплението. Знае се, че участниците в екшъна живеят в къщата на баща си в село Тополница. В момента Паржо излежава присъда в затвора за наркотрафик през ГКПП Кулата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене