Объркаха музиката на културист от Гоце Делчев в испанския шампионат

Гоцеделчевецът Крум Томчев се класира четвърти в шампионата на Испания по натурален културизъм. Състезанието се проведе във Валенсия и бе съпроводено с гафове около участието на българина. По време на излизането му на сцена организаторите объркаха музиката, която бе предварително подбрана от него. Независимо от това Томчев, който има испанско гражданство, показа своето съчетание и се нареди непосредствено зад медалистите.

„Отивайки към залата за кантара, не можех да повярвам на очите си колко състезатели имаше. Истината е, че не очаквах участниците да надхвърлят 360 човека. Настроението ми беше доста приповдигнато. Нали знаете, понякога просто имаш дни, в които си на кеф. Излязох и дадох всичко от себе си. Без напрежение, а с много настроение. Объркаха музиката на хореографията ми, но и това не ми попречи да се забавлявам на сцената. Сигурно и публиката усети настроението ми, защото силно ме аплодира и дори ме подкрепи, когато се разбра, че музиката не е моята. Съотборниците ми бяха доста добре подготвени и адреналинът все повече се покачваше. Е, накрая ме класираха на 4-то място, след трима испанци. Сигурно и така е трябвало. В категории с толкова местни състезатели поне влязох в топ 5. Ала това няма значение. Не трябва да съдим. Аз съм повече от доволен от представянето си. Имам го за отлична генерална репетиция за това, което предстои. Защото шоуто продължава. А всеки успех е процес, през които се минава стъпка по стъпка. И аз не искам да прескачам. Ще взема полезното от всяко стъпало“, коментира Крум Томчев.

През годината той стана трети на европейското и на световното първенство по натурален културизъм. За представянето си отново получи подкрепа от половинката си Таня, която бе зад кулисите, а след това и сред публиката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене