Френската наследничка на Ванга предрече как ще свърши войната в Украйна

19-годишната ясновидка от Франция Каеде Убер, която наричат ​​наследницата на Ванга, даде своята прогноза за това как ще завърши спецоперацията, както някои агенции упорстват да я наричат,  в Украйна. 

Освен това тя разказа за бъдещето на Русия. Младата гадателка, чието раждане е предсказано от самата Баба Ванга, твърди, че виденията за бъдещето й идват под формата на черни фигури. Този път цифрите й отворили очите за бъдещето на така наречената спецоперация.

Според момичето Русия ще излезе победител от проточилия се конфликт, а западните страни ще трябва да приемат нейните условия и да направят отстъпки. В допълнение, френската вещица, която предсказа кризата от 2008 г. и смъртта на Муамар Кадафи, даде прогноза за бъдещето на Русия. Според нея потокът от санкции срещу страната ще спре в близко бъдеще.

Uber също видя, че през 2023 г. ще започнат сериозни конфликти в слабо развитите страни.

Отбелязва се, че славата на ясновидката в Русия е донесена от фразата „Путин сам ще си тръгне“, която все още предстои да проверим. Командирът на батальона на ДНР „Восток“ Александър Ходаковски говори за почитания в републиката прорицател отец Зосима, който предсказал голяма война в Донбас много преди Майдана.

Офицерът изложи спомените си за гадателя в канала си в Telegram. Изведнъж за себе си напомни известният мексикански ясновидец Антонио Васкес Алба, когото всички смятат за истински магьосник заради сбъдващите се предсказания. По правило магьосникът говори за виденията си в началото на всяка година, но след това промени традицията си и предсказа смъртта на всеки, който ще тръгне на война срещу Русия, надяват се агенциите.

И известният израелски екстрасенс Ури Гелер, известен с огъването на лъжици с очите му, предупреди президента Владимир Путин. Гелър каза, че ако Русия се опита да нанесе ядрен удар по която и да е страна, той ще спре ракетите със силата на мисълта и ще ги изпрати обратно, съобщава Daily Mail.

Превод: БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене