Градът: Успелите неврокопчани: Таня Атанасова-главен мениджър на „Орофлейм“

Таня Атанасова-Орифлейм

Таня Атанасова е на 34 го­дини, семейна, с две дъщери – Виктория (6 години) и Бла­говеста (на 3). Живее в Гоце Делчев.

Нейната история прилича на историята на много други жени, които се опитват да на­мерят баланса между работа и семейство, да са щастливи от това, което правят и дасбъдва мечтите си.Разликата между нея и останали­те жени, е че Таня вече е успяла. Направи­ла го е благодарение на Ори­флейм, една от най-успеш­ните компании за директни продажби в света.„Разделям живота си на две. Преди да стана част от Орифлейм и след това“, раз­казва тя.

Животът преди Орифлейм

„Ангажиментите ди да се включа в Орифлейм бяха свър­зани сгрижите около де­цата, с ра­ботата, с дома и н Работех в една от най-големите и престижни банки, с добра позиция – Спе­циалист кредитира­не на малки и сред­ни предприятия.

Това беше мечта­ната от мен работа от ученическите ми години. Отдавах се на 100%, работех упорито с много го­лямо желание, но така и не получих признание за усилията си.

Положението в работата се изостряше и аз реших нещо да променя. Така се появи втората ми дъще­ря и аз отново се посветих на май­чинството.

Естест­вено, не спирах да мечтая за собственакариера. Все пак, ис­ках да съм не само майка, но и успеш­но реализирала се жена.

Как станах част от Орифлейм

Мечтаех да се за­нимавам с нещо, в което мога да се развивам самостоя­телно, без да съм зависима от някого. Исках аз да организирам и планирам работата си. Но не откривах „моя бизнес“, на който да си струва да се от­дам, да бъде доходоносен и да не е свързан с голям нача­лен капитал.

Една позната стана Орифлейм-консултант и покрай нея започнах да ползвам много от продуктите.

Направи ми анализ на ко­жата със специален дермоанализатор и определи точно кои кремове за подходящи за моята кожа.

Не след дълго и аз се вклю­чих в екипа на Орифлейм, впечатлена от продуктите на тази марка, която е толко­ва позната, а аз бях откриланаскоро.

Идеята да се регистрирам като консултант първона­чално беше породена от това да си спестявам пари, като пазарувам за мен и моето семейство всички козметич­ни продукти с отстъпка.

Бях доволна и препоръч­вах продуктите и на моите близки. Организирах срещи вкъщи, на които показвах продуктите.

Някои от тях също станаха консултанти, привлечени от възможността да ползват козметика с отстъпка.

Така, неусетно, се форми­раше моя екип.

Как сбъднах мечтите си с Ори­флейм

Важното решение да се посветя на Орифлейм дой­де след един семинар в Хи­саря, на който бях поканена заради добрите си резултати като консултант.

Там осъзнах в каква фир­ма съм попаднала, там видях и се запознах с инте­лигентни, успели хора в Ори- флейм, с различни професии и житейски истории. Точно там осъзнах, че това е „моят бизнес“. Разбрах,че мога да променя моя живот и този на близките ми, че мога да направя живота си по-смис­лен.

На този семинар разбрах, че Орифлейм е страхотна бизнес възможност.

След семинара бях повече от всякога амбицирана, че ще се занимавам много ак­тивно с този бизнес и ще го развия.

Екипът ми продължи да се увеличава и аз започнах да се издигам по-бързо.

Майчинството ми обаче свърши и се върнах на по­стоянната си работа в бан­ката. Там нещата не се бяха променили. Напрежението беше голямо и не изпитвах удоволствие от работата си.

Взех решение да се разви­вам само с Орифлейм и да напусна работата си. Много от познатите ми заявиха ди­ректно, че съм луда, но аз необръщам внимание на таки­ва приказки.

Всеки има право на избор къде да живее, как да работи.

Въпросът е в това да си щастлив от из­бора си и всеки ден да е изпъл­нен с енергия и страст .

Аз избрах за себе си да раз­вивам собст­вен бизнес в Орифлейм, за­щото тази ра­бота ме зареж­да, чувствам се свободна да взимам сама решения, да избирам хора­та, с които да работя, да несъм ограничена в някакво работно време, да бъда по­лезна на много други и да им помогна и те да сбъднат мечтите си.

Финансово независима съм, но работя без постоян­ното напрежение, което из­питвах преди, и имам време за семейството си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене