DNA: Баба Ванга се прероди в млада американка!

19-годишната Хана Карол имала същата успеваемост като нашата пророчица

Чували ли сте за Баба Ванга? Да, известната българска мистичка, която приживе предсказа много текущи събития. Много хора все още вярват, че нейните пророчества се сбъдват, въпреки че тя почина през 1996 г., пише индийският DNA от столицата Ню Делхи.

Но сега в социалните медии се появява ново име. Е, говорим за 19-годишната Хана Карол, която предсказа 11 големи събития през 2022 г. Сега я сравняват с Баба Ванга, след като и двете правилно предсказаха смъртта на кралицата.

Коя е Хана Карол?

Hannah

Хана Карол е от Масачузетс, САЩ. Тя е в новините със своите предсказания от 19-годишна възраст. Хана направи 28 предсказания за 2022 г. и единадесет от тях вече се сбъднаха, включително бременността на Риана и раждането на детето на Ник Джонас и Приянка Чопра.

Точна прогноза за Ким Кардашиян

Говори се, че Хана Карол точно е предсказала раздялата на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. Следващата й прогноза е, че Кортни Кардашиян ще забременее. 19-годишното момиче е предсказвало и годежа на Кендъл Дженър и бременността на Хейли Бийбър.

Хана впечатли своите 75 000 последователи с прогнозите си и сега започна да прави лични прогнози.

„Много от прогнозите, които направих лично за хората, се сбъднаха и те винаги ми казват колко точна съм била, което е толкова приятно да се чуе.“ казва Хана.

Освен това тя казва: „Обикновено правя около 15 сеанса на всеки два до три дни, в зависимост от това колко съм заета. Никога преди не съм мислила да правя това като кариера и никога не съм мислила, че хората ще видят моите предсказания, които направих през януари, но всичко върви наистина добре. Сега определено се доверявам още повече на интуицията си и просто чакам да видя какво още ще се сбъдне от това, което съм предвидила.“

Превод: БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене