Община Благоевград постави нови пейки в ж.к. „Ален мак“

Само за ден Община Благоевград постави 10 броя нови пейки в района на пощенския клон в ж.к. „Ален мак“. Служители на ОП „Строй ремонт“ реагираха незабавно, след проведена непланирана среща между кмета на Благоевград Илко Стоянов и жители на квартала.

„Искрено благодарим на кмета за отношението, което показа към нас. Докато чакахме да вземем пенсиите си от пощенския клон, той мина наблизо. Споделихме, че ние, хората тук, често излизаме на разходка, но няма пейки, на които да поседнем. Още на следващия ден екипи от Община Благоевград вече бяха на място и поставяха съоръженията. Преди всичко става въпрос за отношение и ние сме наистина благодарни, че бяхме чути и разбрани“, коментираха жители на квартала.  Междувременно Община Благоевград поставя нови пейки на различни места в града и малките населени места.

Локациите са съобразени с желанията на хората, декларирани в рамките на инициативата „Заедно за нашия общ дом“, както и с заявки на домоуправители.  Пейките са изработени от висококачествен материал, а целта е да се създадат по-добри условия за жителите и гости на града за почивка и отдих на открито.

Община Благоевград призовава за отговорно отношение и опазване на общинското имущество! При забелязани нередности, сигнали могат да бъдат подавани на денонощните дежурни телефонни линии 073/88 44 34, 073/ 88 44 06.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене