Хороскоп за 13 октомври! Кошмарен ден за две зодии

Овен –Очертава се много работа да имате днес, но вие няма да отстъпите нито крачка.  Може да получите в резултат на това главоболие, но все пак ще можете да преодолеете трудностите. Всеки шеф има нужда от работна сила и служител като вас.

Телец –Предният ден беше тежък, но днес всичко е много по-лесно и ведро. Работите по-бързо и по-ефективно, дори не е нужно да търсите помощ. Завъртате се и всичко, което сте планирали за днес, е направено. Лесно ще общувате с всички.

Близнаци – Денят може да започне с трудно начало за вас, но няма да бъде така през целия ден. Вероятно ще реагирате малко по-чувствително на събитията от обикновено. Намерението на някой е да ви отклони от вашите планове и цели. Възможността, която ще ви предложат е страхотна, но има твърде много клопки и уловки.

Рак – Възможно е да ви се появят някои съмнения за нещо или някого. Не бързайте да отсъждате, първо се информирайте и проверете нещата. Може да няма никакъв проблем, може би чисто и просто е само недоразумение.

Лъв – Днес ще се чувствате доста по-добре, отколкото вчера. Една възможност скоро ще почука, не чакайте със затворена врата, пригответе се! Вечерта, ако пожелаете може да завърши романтично или в приятелска атмосфера.

Дева – Денят ви още от сутринта ще тръгне в правилната посока. Ще почувствате, че ви се дава нов шанс. Сега всичките ви планове и цели сякаш започват да се сбъдват, намаляват препятствия пред вас. Ще имате причини за радост.

Везни – Общуването с другите може да ви изтощи, а многото разнородни емоции ще ви изморят. Краят на деня ще бъде много по-приятен и спокоен. Посветете се един на друг с партньора си и намерете кътче за себе си, където да се отдадете на удоволствие и страсти.

Скорпион – Денят предлага разнообразие от възможности. Може да откриете лесен начин за решаване на проблем, който ви притеснява от дълго време. Мнозина ще решат да опитат нещо, което не са си позволявали преди

Стрелец – Всичко, което се случва, изобщо не е случайно. Интуицията ви е силна, започвате да разбирате скрития смисъл на явленията. Звездите съветват да не се опитвате да пришпорвате нещата, оставете всичко на естественият поток от събития.

Козирог –Вие гледате повече напред, което е добър знак, защото най-накрая ще можете да затворите страницата на миналото или да завършите задача, която не сте успели досега. Правите голяма крачка напред към бъдещето си, което разбира се не означава, че всичко ще се получи с един замах.

Водолей – Вероятно ще излезете с нови и иновативни предложения за дадена задача, проект или решение на проблем. Романтична среща или среща с приятели ще ви зарадват. Не е изключено да получите неочакван подарък, приятна изненада и знак на внимание към вас.

Риби –Звездите ви съветват обективно да оценявате възможните рискове и да се откажете от очевидно нереалистичните проекти. Ще намерите решения на някои проблеми и това ще ви даде усещане за удовлетворение и облекчение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене